4999₺ VE ÜZERİ KARGO ÜCRETSİZ! - PEŞİN FİYATINA VADE FARKSIZ 3 TAKSİT! - HAVALE & EFT ÖDEMELERDE % 10'A VARAN İNDİRİM! - TEK ÇEKİM ÖDEMELERDE %8'E VARAN İNDİRİM!
ARAI KASK-RX-7 V EVO TATSUKI
  • ARAI KASK-RX-7 V EVO TATSUKI #1
  • ARAI KASK-RX-7 V EVO TATSUKI #2
Yorumlar (0)
ARAI KASK-RX-7 V EVO TATSUKI
STOKTA YOK
  • 44.719,50
  • 42.590,00
  • Havale Fiyatı : 38.331,00
  • Tek Çekim Fiyatı : 39182.8

Renk, Beden:

  • Favori Ürünlerinize Ekleyin
  • Stoğa girince haber ver
Ücretsiz Kargo
Barkod: ARK-137.0243

RX-7V EVO

Yetmiş yıllık deneyimle dolu yeni RX-7V EVO.

RX-7V EVO, ECE R22-06 onayıyla birlikte kanıtlanmış Arai korumasına sahip yeni amiral gemisi modelidir. Bu sadece yeni bir model değil, yeni bir referans noktası.

ECE R22-06, önceki ECE R22-05'e göre çok daha sıkı bir test süreci gerektirir. Arai, RX-7V EVO'yu tanıttı ve "gözden kaçma" ve darbe kuvvetlerini yayma konusunda karakteristik yuvarlak, pürüzsüz ve güçlü kabuk tasarımını korurken homologasyon kazandı. Ya da basitçe söylemek gerekirse, bir Arai RX-7V EVO olarak.

Arai ile bir fark var. Sürücü adına çalışan, ne kadar büyük, küçük ve hatta görünmez olursa olsun tasarımın her bir parçasının birleşimidir. Çünkü koruduklarımız paha biçilemez.

 

TEKNİK BİLGİLER

GENEL

Dış kabuk: PB-SNC2 (Çevresel Kuşaklı Yapısal Ağ Kompozit)

F-1 teknolojimizden ödünç alınan Arai'nin tescilli (süper fiber kemer) Çevresel Kemeri, düşük ağırlığı korurken kabuk mukavemetini ve esnekliğini maksimuma çıkarır. Göz deliğinin üst kısmına konumlandırılan bu bant, yukarıya doğru görüş alanını büyük ölçüde artıran daha ince bir EPS astarın kullanılmasına olanak tanır - özellikle tam yarışta takdir edilir! Yapısal Ağ Kompoziti, kabuk içindeki birçok elyaf ve takviye malzemesi katmanının reçine bağına fiziksel bir bağ ekler. En yeni "Z-Mixture" reçineleri, daha ince ve daha hafif bir kabuk için malzemeler arasında daha güçlü bir bağ sağlamak üzere daha az reçine gerektiren malzeme yapışmasını artırır. 

Değişken Eksen Sistemi (VAS)

VAS ile vizör montaj konumu alçaltılarak her iki şakak alanı boyunca ortalama 24 mm daha fazla elde edilir ve enerjinin dışarı atılma kabiliyetini artıran daha ideal, pürüzsüz bir şekil elde edilir. Sonuç olarak bu, Snell standardının test çizgisi boyunca ve üzerinde kabuğun daha fazla kısmının daha pürüzsüz olmasını mümkün kıldı.

HAVALANDIRMA

RX-7V EVO Havalandırma

Kombine sistemler mükemmel ve verimli havalandırma sunar. RX-7V ile aynı kanıtlanmış sistemi kullanan merkez kanal, zahmetsiz çalışma için daha büyük anahtarlarla %11 daha fazla hava akışı sağlar. Alçaltılmış yan hava kanalları, havayı yanak yastığı alanından yan kanallara yönlendirir. Difüzör 20 mm daha uzundur ve iyileştirilmiş aerodinamiğe sahiptir ve %19 daha büyük giriş kepçeleri, her ikisi de stabiliteyi artırmak için Hava Kanadı ile birlikte çalışır. Çene kapağı hava girişini engeller ve ağız bölgesinden daha fazla hava çeker.

Serbest Akış Sistemi (FFS)

Kaskın altında rüzgar gürültüsünü ve türbülansı azaltan, sıcak hava çıkışını artıran hava akışı oluşturur.

Alçaltılmış yan hava kanalı

Alçaltılmış yan hava kanalları, yanak yastığı bölgesinden yan kanallara hava çıkışını iyileştirir ve aynı zamanda gürültüyü azaltır.

Orta üst havalandırma - giriş

Üst havalandırma önceki tasarıma göre %11 daha fazla hava akışı sağlar. Daha büyük anahtar açma ve kapamayı kolaylaştırır ve iki konumu vardır: kapalı ve tamamen açık, hava akışını ayarlamak ve tamamen kapalıyken su girişini önlemek için.

 

Difüzör sistemi

20 mm daha uzun ve daha iyi aerodinamik için düzleştirilmiş olup stabiliteyi artırmak için Hava Kanadı ile birlikte çalışır. Difüzörlerin giriş kepçelerinin verimliliği önceki nesil modele göre %19 oranında artırılmıştır.

 

Kaş delikleri şakak bölgesine kadar uzatıldı

Kabuğun ve darbe emici astarın bu kritik bölgesinde delik açılmasına gerek kalmadan doğrudan alın bölgesine temiz hava girebilmektedir. Belirli modellerde havalandırma şakak bölgesine kadar genişletilir.

 

Üç pozisyonlu çene havalandırması

Üç konumlu çene havalandırması, vizörün buğusunu gidermeye ve sürücüye temiz, serin hava sunmaya yardımcı olur.

 

Boyun egzoz deliği

İç kısımdan sıcak hava çıkışını arttırmak için. Kaskın alt kısmındaki havalandırma etkisini arttırır.

Yan egzozlar

Daha iyi sıcak hava çıkışı için arka havalandırmanın arkasında düşük basınç oluşturun. Daha iyi aerodinamik için kabuğa entegre edilmiştir, rüzgar gürültüsünü azaltır ve hızda sarsıntıyı önler. İçeride küçük bir köpük baraj, havalandırma performansını düşürmeden aşırı gürültünün emilmesine ve azaltılmasına yardımcı olur.

Çene Spoylerini Aşağı Çekin

Rüzgar gürültüsünü en aza indirmeye yardımcı olur ve aynı zamanda yüz bölgesinden sıcak havanın çıkarılmasına da yardımcı olur. Yol döküntülerinin boyundan uzağa doğru ilave saptırılmasını sağlar. Modele bağlı olarak Çene Spoyleri geri çekilebilir.

Air Wing® ayarlanabilir

MotoGP, sürüklenmeyi, türbülansı ve savrulmayı büyük ölçüde azaltacak şekilde test edilmiş ve tasarlanmıştır, bu da daha fazla konfor ve ilave azami hız sağlar. Yüksek hızlarda veya sert frenleme sırasında kaskın stabilitesini artırır ve gürültüyü azaltır. Modele bağlı olarak Hava Kanadı, her sürüş pozisyonuna uyacak şekilde beş farklı saldırı pozisyonu açısında ayarlanabilir.

VAS Max Görüş Vizörü

VAS MAX Görüş kalkanı, her mevsimde ve her türlü sürüş için daha iyi görünürlük sağlamak üzere standarttır.

Pinlock ekleme lensi

Aşırı ıslak ve nemli koşullarda bile vizörün buğulanmasını ve buğulanmasını etkili bir şekilde önler. Kolayca temizlenebilir ve değiştirilebilir.

Yüz Kontur Sistemi (FCS)

Alt çeneye daha iyi bir uyum sağlamak ve konforu artırmak için Yüz Kontur Sistemi (FCS), yanak pedinde sıkışan ve geri dönen bir köpük yay desteğiyle çalışarak aşırı basınç olmadan gerekli desteği sağlar.

Antimikrobiyal Astar malzemesi

İnsan cildine yakın nötr asitlik seviyelerinin korunmasına ve antibakteriyel tüketime yardımcı olur. Daha yumuşak, daha derin ve daha rahat bir uyum sağlamak amacıyla daha yumuşak bir çerçeve malzemesi geliştirdik. Astar ayrıca kişiye özel uyum sağlayan ayarlanabilir şakak dolgusuna sahiptir.

Değiştirilebilir Yanak pedleri

Yanak pedleri arkadaki kanca ile kolayca çıkarılabilir. Tüm parçalar (değiştirilebilir veya değiştirilemez) ılık su ve yumuşak sabunla elde yıkanabilir. Temizledikten sonra iyice durulayın, bir havluyla kurulayın ve tekrar monte etmeden önce havayla tamamen kurumasını bekleyin. Asla makinede yıkamayın veya kurutmak için ısı kullanmayın. Her sürücüye özel uyum sağlamak üzere farklı kalınlıktaki iç parçalar mevcuttur.

· Önce arka tarafını çıkararak çıkarın

· Önce ön tarafı yerleştirerek geri yerleştirin

Değiştirilebilir İç Mekan

İç kısmın tamamı kolaylıkla çıkarılabilir. Tüm parçalar (değiştirilebilir veya değiştirilemez) ılık su ve yumuşak sabunla temizlenebilir. Temizledikten sonra iyice durulayın ve asla doğrudan güneş ışığı altında veya bir ısı kaynağının yakınında kurutmayın. Her sürücüye özel uyum sağlamak üzere farklı kalınlıktaki iç parçalar mevcuttur.

Değiştirilebilir Çene Kayışı kapakları

Tüm parçalar (değiştirilebilir veya değiştirilemez) ılık su ve yumuşak sabunla temizlenebilir. Temizledikten sonra iyice durulayın ve asla doğrudan güneş ışığı altında veya bir ısı kaynağının yakınında kurutmayın. Her sürücüye özel uyum sağlamak üzere farklı kalınlıktaki iç parçalar mevcuttur.

Değiştirilebilir Boyun Rulosu

Tüm parçalar (değiştirilebilir veya değiştirilemez) ılık su ve yumuşak sabunla temizlenebilir. Temizledikten sonra iyice durulayın ve asla doğrudan güneş ışığı altında veya bir ısı kaynağının yakınında kurutmayın. Her sürücüye özel uyum sağlamak üzere farklı kalınlıktaki iç parçalar mevcuttur.

Hoparlör cepleri

Yerleşik iletişim sistemleri popülerdir, ancak sorun genellikle konuşmacı için alanın sınırlı olması veya hiç olmamasıdır, bu da hoş olmayan baskı noktalarına neden olur. Hoparlör cepleri, konforu veya uyumu etkilemeden hoparlörleri monte etmek için yer sunar. (Hoparlör dahil değildir).

5mm ''Soyulabilen'' Kulak yastıkları/Yanak pedleri

Mükemmel uyum ve rahatlığı sağlamak için daha da fazla yetenek sağlayan yanak pedleri, gerektiğinde ilave alan sağlamak için 5 mm'lik soyulabilir bir katmana sahiptir.

5mm ''Soyulabilir'' Şakak pedi

Arai'nin soyulabilir şakak tepesi pedleri, gerektiğinde 5 mm daha fazla iç genişlik seçeneği sunar.

Yumurta Şeklinde Çene Örtüsü Uyumlu

Kaskın alt kısmına takılan çene perdesi, Yumurta şeklindeki formun daha da vurgulanmasına yardımcı olur. Perde aynı anda aşağıdaki türbülanslı havadan hava girişini engeller ve ağız bölgesinden daha fazla hava çekerek FFS'nin egzoz işlevini geliştirmek için negatif basıncı artırır. Geliştirilmiş hava akışı gürültüyü daha da azaltır.

 

Acil Durum Tahliye Sistemi (ERS)

Yaralı bir sürücüye daha kolay erişim sağlar. Pedlere entegre edilmiş turuncu çıkıntılar çekildiğinde yanak pedleri dışarı kayar. Eğitimli tıbbi personel ve kurtarıcılar için kaskın çıkarılmasını kolaylaştırmak. İlave yaralanma riskinin en aza indirilmesi.

Nefes koruyucusu

Temiz havayı kalkanın iç yüzeyine daha iyi yönlendirmek ve aynı zamanda sıcak nefesi aşağıya ve kalkanın iç yüzeyinden uzağa yönlendirmek için çift pivotlu çene havalandırması ile birlikte çalışır.

ECE R22-06

ECE R22-06, önceki ECE R22-05'e göre çok daha sıkı bir test süreci gerektirir ve dönüşü ölçmek için eğik bir test içerir.

Ücretsiz Kargo

4999₺ ve üzeri alışverişlerinizde

Güvenli Ödeme

%100 güvenli ödeme

7/24 Destek

Müşteri hizmetleri